Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Περιπέτεια GW15


Στο πέμπτο μέρος του αφιερώματος μας σχετικά με τους νικητές των Greek Wattys 2015 θα σας παρουσιάσουμε τους νικητές της κατηγορίας
"Περιπέτεια"...

Σε αυτή την κατηγορία υπήρχαν 15 υποψήφιες ιστορίες πραγματικά η μία καλύτερη από την άλλη..

Έπρεπε όμως να επιλέξουμε και σας παρουσιάζουμε το αφιέρωμα στους νικητές!




Νικήτριες αναδείχθηκαν οι ιστορίες "Μαξιλάρια γεμάτα υποταγμένα σύννεφα" της Nostalgia_Dream, "Εννέα εκτελεστές" της VasilikiSt98 και "Ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες" της Sophia5312.


Λίγα λόγια για την ιστορία "Μαξιλάρια γεμάτα υποταγμένα σύννεφα" Nostalgia_Dream. 




Η δεκαεφτάχρονη Νεφέλη προσπαθεί να καταπνίξει τη θλίψη και τον πόνο που βαραίνει το στήθος της. Ο δίδυμος αδερφός της, Ιάσονας, έχει εξαφανιστεί εδώ και δύο μήνες αφήνοντας τη να παλέψει με τα ερωτήματα που επακολουθούν την παράλογη εξαφάνιση του. Τι σημαίνει το όνειρο που βλέπει κάθε νύχτα με πρωταγωνιστή τον Ιάσονα; Ποιος ο γρίφος πίσω από τα τελευταία  λόγια του; Θα καταφέρει η Νεφέλη να λύσει το μυστήριο που περιπλέκει την υπόθεση του αδερφού της; 

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, σε μία πόλη περιχαραγμένη με ηλεκτρικούς φράχτες και ένα συνονθύλευμα κανόνων και απαγορεύσεων, η ηρωίδα θα ανακαλύψει συνωμοσίες και πολιτικά μυστικά που υφαίνονταν για χρόνια στη σκιά του δάσους.

Απόψεις για το έργο

"Η ιστορία σου είναι εξαιρετική! Η περιγραφή που κάνεις για το οτιδήποτε μέσα στην ιστορία με μάγεψε και ειλικρινά με ταξίδεψε έτσι ώστε να φανταστώ ακριβώς αυτά τα οποία αναφέρεις! Με έχει συναρπάσει από το πρώτο κεφάλαιο!"

"Γράφεις σαν επαγγελματίας, οι περιγραφές σου είναι απίστευτες, η πλοκή ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη. Διαβάζοντας το πρώτο μόνο κεφάλαιο κατάλαβα πως είσαι πολύ ταλαντούχα!"

"Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει στο wattpad και μπορεί άνετα να συναγωνιστεί έργα καταξιωμένων συγγραφέων!!"


Λίγα λόγια για τους Εννέα εκτελεστές της Vasilikist98

Σε ένα κόσμο που οι άλλοι φτιάχνουν για σένα δεν μπορείς παρά να ακολουθήσεις. Η Χιονάτη βρίσκεται μπλεγμένη σε έναν πόλεμο στον οποίο ποτέ δεν είχε σκοπό να πάρει μέρος. Ωστόσο, μετατράπηκε γρήγορα σε πιόνι στη σκακιέρα του εχθρού, μαζί με ακόμη μερικούς χιλιάδες πολίτες της Φέλιτρις. 

Σύντομα αρχίζει να αμφιβάλλει για όσα της παρουσιάστηκαν ως πραγματικότητα. Ποιον οφείλει τελικά να πολεμήσει και ποιον μπορεί να εμπιστευτεί πραγματικά; Ο έρωτας έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, καθιστώντας την προσπάθεια να βρει ξανά τον εαυτό της πιο δύσκολη από ότι περίμενε...

Απόψεις για το έργο

"Πολύ δυνατό ξεκίνημα και πολύ ζωντανές εικόνες. Το λεξιλόγιο σου μοιάζει αστείρευτο και η ροή του λόγου εξαιρετική".

"Είναι πραγματικά εκπληκτικός ο τρόπος γραφής σου! Η ιστορία σου με μάγεψε από το πρώτο κεφάλαιο."

"Μου αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζεις τη Χιονάτη, είναι διαφορετικός από τον κλισέ τύπο της καλής και αγαθής πρωταγωνίστριας".



Λίγα λόγια για το "Ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες" της Sophia5312

Ένα διπλό έγκλημα κι ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες.. Δύο κορίτσια από διαφορετικούς κόσμους συναντιούνται και προσπαθούν να λύσουν ένα μυστήριο σώζοντας μαζί και τις ζωές τους..

Απόψεις για το έργο 

"Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία!! Φαίνεται η προσπάθεια σου να το έχεις καλογραμμένο".

"Ωραία γραφή και ωραία πλοκή".

"Μπράβο! Ωραία πλοκή και ωραία ιστορία".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου